Rally

coinmama fees

Hvad er rally?
Rally er også kaldet rally lydighed, rally O og rally-obedience er en en fantastisk sport der handler om at have et godt samarbejde med sin hund. Sammen skal man gennemføre en bane der består af flere skilte med forskellige øvelser.
Det er vigtigt med et positivt samarbejde med sin hund og der bliver lagt vægt på hvor god man er til at støtte og rose sin hund, især i begynder klassen.
På mine rally hold ligger jeg vægt på at man får lov til at arbejde med de enkelte skilte, prøver at gå forskellige baner og har individuel tid med mig, hvor vi kigger på lige præcis det du ønsker.
Rally er en sport der kan udøves på konkurrenceplan eller som aktivering i hverdagen. Din hunden får øget kropskontrol, og mere motivation til at gennemføre forskellige øvelser.

Rally begynder – øvet:
Målgruppe: For førere der har lyst til at lære DKK’s rallyprogram at kende.
Forudsætninger: Førere og hunde skal kunne de helt basale lydighedselementer, fx ved at at have deltaget på et hvalpehold og gerne let øvet hold.
Indhold: Deltagerne lærer alle skiltene at kende, og der bliver rig lejlighed til at gennemføre baner svarende til dem, der gennemgås ved prøver. Der vil være fokus på individuel tid, så vi kigger på det du som fører ønsker. Vi gennemgår nye skilte hver gang og arbejder også med forstyrrelser. 

kramNYT HOLD

Onsdag aften ude:
Dette er et blandet hold med kursister der laver rally, tricks og lp. Der er individuel undervisning på dette hold, hvor fokus vil være på netop det du har brug for. Som nybegynder er man også velkommen på dette hold, men det kræver at man sætter sig ind i hvilke øvelser man gerne vil lære og er i stand til at selv træne.
Niveau: Færdighedsprøve 1-3
Rally: begynder + øvet
Lp: klasse 1 + 2
Træning følgende onsdag: 18.04 – 02.05 – 16.05 – 30.05 – 13.06 – 27.06
Tid: kl. 19.20 – 20.20
Sted. Rusgårds bakke 8, 4100 Ringsted
Pris: 660 kr
Udsolgt