Aktivering og lydighed til familiehunden

Målgruppe: For dig der gerne vil have et bedre samspil med din familiehund og lære lidt forskellige hverdagslydighedsøvelser.
Dette er holdet for dig der måske har en hund der stresser når den ser andre hunde, ikke kan kapere forstyrrelser, er midt i en lømmelalder eller bare trænger til noget aktivering hvor sammenholdet mellem fører og hund er i fokus.
På dette hold vil man blive præsenteret for sjove og spændende øvelser som øger kontakten og samarbejdet mellem jer, og kan gøre en del hverdagssituationer nemmere.

Øvelser vil blandt andet bestå af indkald, ikke hoppe op, target træning, bagparts kontrol og forskellige signaler der vil være gavnlige i hverdagen – f.eks. at kunne passere andre hunde, uden at føreren ”mister” hunden i en strakt line.
Derudover vil I blive præsenteret for små ”partytricks” og diverse aktiveringsøvelser som henholdsvis gavner jeres samarbejde, og styrker hundens selvtillid.
Desuden vil kurset blive tilpasset de enkelte individer. Det vil sige at der også er plads til dem der gerne vil arbejde mod konkurrencer, men ikke er helt klar til at starte på et konkurrence hold endnu.
Holdet er også velegnet til hunde der lige har gennemført et hvalpehold.
Ved køb af holdet får man adgang til en lukket side, hvor alle praktiske informationer vil blive slået op. Mere info om holdet kommer på denne side ca. 1 uge før kursus start.

Det praktiske:

Onsdag:
Træning onsdage kl. 17:00 – 18:00. Følgende datoer: 5/9 – 19/9 – 3/10 – 17/10 – 31/10 – 14/11
Teori tirsdag 21/8. kl. 18.00 – 20.00.
Træningen foregår på adressen: Rusgårds Bakke 8, 4100 ringsted
Instruktør: Stine Lerche-Vestergaard
UDSOLGT