Om mig

Jeg hedder Stine og er uddannet dyrepasser med speciale i zoologiske dyr. Det var i arbejdet med de zoologiske dyr, at jeg blev introduceret til klikkertræning og positiv forstærkning. Jeg tog i den forbindelse et træningskursus og fordybede mig i emnet. De sidste 6 måneder af min elevtid lavede jeg et større projekt om træning og dens indvirkning på dyr i fangenskab.

Jeg har taget instuktøruddannelsen hos hund og træning, som er en uddannelse på 1,5 år.

Jeg er indehaver af Tvillinghøj som sælger dyreartikler og tilbyder hundetræning og er udover dette også tilknyttet Sydkystens Hundeskole som instruktør.
www.tvillinghøj.dk

Jeg har altid haft hund og trænede min første hund til jagt i en meget ung alder, nu har jeg, sammen med min mand, en eurasier og labrador.

Mine hunde er meget forskellige og de udfordrer mig på hver deres måde.  Min Eurasier er utrolig stædig og vil helst kun gøre ting han selv kan se en ide i. Det gør at jeg hele tiden bliver nødt til at tilpasse hans træningsprogram, så han finder det sjovt og udforderende. Labradoren elsker øvelser der indeholder fart og koordination.
Det er primært min labrador jeg bruger til træning på konkurrenceplan. Vi konkurrerer i Rally, LP og Nose Work og ved siden af dette løber jeg agility med ham.

Nose Work er klart vores primær sport, da vi begge finder det udfordrende og utrolig givende.

Mit mål er at træning skal være sjovt for både fører og hund, og give et godt samspil mellem de to. Træning med brug af positiv forstærkning giver et helt unikt sammenhold mellem ejer og hund, og gør træning sjovt for både hund og ejer.

Jeg glæder mig til, at se dig og din hund på et af mine hold.DSC_3548 - Kopi

Du er velkommen til at kontakte mig via min kontaktside her eller på mobil 93989793