Hundetræning

Hvalpehold – Hvalpetræning til dem som ønsker at styrke samarbejdet mellem hund og ejer, samt gennemgå alm. hverdagsøvelser, som indkald, gå pænt osv.  På holdet vil vi også gennem øvelser som gør det muligt at aktivere hvalpen i hverdagen. Holdet er både for dem der ønsker at bruge deres hund til konkurrencer og til familiehunden.
Læs mere og tilmeld her

Aktivering og lydighed – Hundetræning til familiehunden. Holdet er til dem som ønsker at styrke indkaldet, arbejde med at få hunden til at gå pænt i snor osv. Holdet indeholder også øvelser der styrker samarbejdet mellem hund og ejer, samt øvelser til aktivering i hverdagen.
Læs mere og tilmeld her

Konkurrence lydighed – Holdet er for dig der gerne vil gå til lydighedsprøver eller bare prøve kræfter med øvelserne i kl. 1. På holdet lærer du at dele øvelserne op i små bidder, sætte kriterier, observere din hund og du får hjælp til øvelser der driller. Vi vil arbejde med at hunde skal have arbejdsglæde og kunne udføre øvelserne med præcision.
Læs mere og tilmeld her

Motivation og samarbejde – Mange har oplevet at hunden har svært ved at koncentrer sig på træningsbanen, udfører øvelserne med forsinkelse eller bare har mere travlt med hvad nabohunden laver. På dette kursus arbejder vi med at få hunden til at tjekke ind hurtigere, samt være mere på i træningen. Vi tilfører mere leg i træningen, der gør det sjovt for hunden at udfører de forskellige øvelser. Vi skal arbejde med belønningsstrategier og initiativ der vil give hunden mere selvtillid i træning.
Om det er familiehunden eller hunden der bliver brugt hundesport, alle er velkommen på dette hold.
Læs mere og tilmeld her

Nose Work – Nose Work bliver DKK’s nye trænings- og konkurrencedisciplin. Sporten stammer oprindeligt fra USA og har udviklet sig til en kæmpe succes.
Nose Work går ud på at træne hunden til at finde bestemte dufte i forskellige miljøer.
I denne sport får hunden virkelig lov til at udvikle sin lugtesans og bliver brugt både fysisk og mentalt. I denne hundesport bliver føreren også bedre til at aflæse sin hund og lærer at ligge mærke til de små ting. Læs mere og tilmeld her

RallyRally er også kaldet rally lydighed, rally O og rally-obedience er en en fantastisk sport der handler om at have et godt samarbejde med sin hund. Sammen skal man gennemføre en bane der består af flere skilte med forskellige øvelser.
Det er vigtigt med et positivt samarbejde med sin hund og der bliver lagt vægt på hvor god man er til at støtte og rose sin hund, især i begynder klassen.
På mine rally hold ligger jeg vægt på at man får lov til at arbejde med de enkelte skilte, prøver at gå forskellige baner og har individuel tid med mig, hvor vi kigger på lige præcis det du ønsker.
Rally er en sport der kan udøves på konkurrenceplan eller som aktivering i hverdagen. Din hunden får øget kropskontrol, og mere motivation til at gennemføre forskellige øvelser.

Læs mere og tilmeld her

Tricks/færdighedsprøver – På disse hold arbejder vi med øvelserne fra færdighedsprøverne 1-3. Formålet er at fremme et stærkt og positivt samarbejde mellem hund og handler, samt fremme handlerens kreativitet i forhold til selv at finde på nye ideer og tricks, som hunden kan lære. Ønsker du at lære din hund forskellige tricks som du kan vise familie og venner eller har du planer om at stille op til færdighedsprøver – alle er velkommen på dette hold.
Læs mere og tilmeld her

Jeg tilbyder små hold med 6-8 deltagere. På denne måde er der tid til alle, får den nødvendige opmærksomhed på mine hold.

Tilmelding er bindende.

Gåtur i skoven – Vi tager en tur i skoven  og arbejder med at gå pænt i snor, passere andre hunde, uden at hunden går ud i snoren. Vi arbejde med kropskontrol, kontakt og initiativ. Vi lære hundene at det kan betale sig at tjekke ind under gåturen og at det er okay at være i ro selvom vi er et spændende sted.
Læs mere og tilmeld her

Enetimer.DSC_3943 - Kopi

Jeg tilbyder også individuel undervisning.
Pris: 400 kr. pr. time + kørsel (statens takster)

Kontakt mig for yderligere oplysninger.

Træningssted – Jeg har 2 træningssteder, begge i Ringsted. Læs mere her